000 01404nam a2200397 i 4500
997 0 0 _e2
007 ta
008 190924s2020 sp a b o000 1 glg d
017 _aC 812-2020
020 _a9788418176210
080 1 _a641.5:087.5
080 1 _a821.134.4-34"19":087.5
100 1 _aCarreiro, Pepe
_d(1954-)
_eaut
_926753
245 1 3 _aOs Bolechas cociñan peixe fresco do porto de Vigo
_c/ Pepe Carreiro
250 _a
260 _aGalicia
_b: Bolanda
_c, D.L. 2020
300 _a24 p.
_b: il. cor
_c; 15 cm
490 1 _a(Os Bolechas. Guías)
500 _aNa contracuberta: Xunta de Galicia Consellería do Mar; Unión Europea Fondo Europeo Marítimo y de Pesca
505 _aMinidicionario
520 3 _aOs Bolechas, as curmás Sarela e Ying, e o curmán Kofi fan cadansúa receita con peixe fresco do porto de Vigo.
521 _aPRI12
_aPRI34
_aTER
650 _aAmistad
_yCuentos
_9108830
650 _aAmizade
_vNovelas
_96546
650 _aAlimentos
_vLibros infantiles
_925382
650 _aAlimentos
_vLibros infantiles
_925382
650 _aVigo (Comarca)
_9108831
650 _aPeces
_931359
650 _aRecetas de cocina
_925039
650 _aReceitas de cociña
_96970
650 _aPeixes
_9562
651 _aGalicia
_vLibros infantiles
_xHistoria
_956721
700 _aCarreiro, Pepe
_eill
_913
700 _aEstudio Carreiro
_978486
856 4 0 _uwww.osbolechas.gal